Dé enige inrichter voor kleding opslag

Wij ontwerpen en bouwen interne kleding opslagsystemen met bijbehorende interne transport oplossingen.

Wij werken onder andere voor:

Bedrijven waar BJ Solutions voor werkt

Our services

Onze werkwijze

om van elk project een succes te maken

Wie zijn wij en wat doen wij?

Wij zijn een team van specialisten op het gebied van kleding opslag en transport. Met tientallen jaren ervaring op zak en young professionals in het bedrijf, weten wij een efficient en innovatief project neer te zetten.

Het proces vanaf de tekentafel tot aan de bouw van het systeem nemen wij volledig uithanden zodat u zich kunt concentreren op de rest.

BJ Solutions heeft kennis als het gaat om de nieuwste technische ontwikkelingen voor interne operationele logistiek. Voor de groei van uw bedrijf stellen we stap voor stap een kostenbesparend plan samen die de productiviteit van uw bedrijf draaiende houdt.

BJ Solutions adviseert over de keuze van de benodigde material & handling systems, besturingssystemen en bij de invulling van deelonderwerpen, zoals voorraadbeheer, productieplanning, goederenstroomanalyse en inrichting van magazijnen en distributiecentra.

BJ Solutions introduceert mogelijke leveranciers. Door jarenlange ervaring kunnen wij de juiste producten en leverancier(s) aanwijzen voor de specifieke branche waarin u werkzaam bent.

BJ Solutions begeleidt implementaties van alle soorten material & handling systems. Of het nu gaat om renovatie of modificatie van bestaande systemen dan wel complete nieuwbouw projecten.